Előre lefagyasztott készítmények (fagylalt, öntet, szósz, krém, zöldség, gyümölcs, stb.) speciális "pakotizálás" eljárással történő közvetlen a tálalást megelőző, krémszerűvé tételére és adagolására alkalmas. Ideális termékhőmérséklet: -20/-22°C. A készülék opcionális kiegészítőkkel alkalmas aprításra és habosításra: krémek, pesto, pástétomok és minden olyan termék előállítására is amely aprítást és egyneműsítést igényel. Nagyméretű grafikus kijelzővel. Túlnyomásos (1 bar) vagy túlnyomás nélküli üzemmód. Friss és nem fagyasztott termékek feldolgozása is alkalmas.
- JET mód (90 mp-es gyors pakotizáló, különösen alkalmas magas zsír- és cukortartalmú receptekhez, pl fagylaltfélék).
- WiFi funkció.
- Kiterjesztett automatikus ismétlés funkció.
- A kés és késtartó-betét pozíciójának monitorozása.
- 20 receptúra mentésének tárhely.
- Egyszerű tisztítási folyamat speciális tiszítótabbletákkal.
- Automatikus lefúvás.
- Szénkefe nélküli motorral.
- Rozsdamentes acél burkolattal.
- Alaptartozékok: 1 db pakotizáló kés, 1 db szintetikus műanyag edény fedővel, 1 db edénytartó csésze szintetikus edényhez, 1 db tömítő-késtartó betét.