Rozsdamentes acélból készült, nagykonyhai felhasználásra alkalmas, kézi működtetésű rostlazító gép. Kiválóan alkalmazható csontmentes valamint nem fagyott húsok, hússzeletek rostjainak átvágására, puhítására, lazítására, ezáltal a hús puhább lesz, nem lesz rágós és sütéskor is kevésbé zsugorodik össze. A megfelelő vastagságúra vágott hússzeletet így nem kell klopfolni, jelentős emberi energiát takaríthatunk meg, lerövidül a főzési vagy sütési idő és a hússzelet omlósra sül.
- Garat nyílás: 175 x 25 mm
- 2 db rostlazító – tenderizáló késhenger 2 x 37 db pengével
- Rozsdamentes acél szerkezet
- Könnyen szétszerelhető és tisztítható
- Használatával a pác és a fűszerek mélyebben hatolnak be a húsba
- Könnyen eltávolítható takaró fedél
- Teljesen szétszedhető a fejrész a teljes fertőtlenítés érdekében
- Hosszabbított húsbejárattal és kimenetellel, így biztosítva a biztonságosabb használatot
- Különböző típusú húsokhoz alkalmas
- Méret: 245 x 320 x 440 mm
- Tömeg: 7 kg