Az elkészített vagy előkészített étel hamar veszíthet az ízéből és az élvezeti értékéből, továbbá a készételt hamar megtámadhatják a baktériumok. Csak a rendkívül gyorsan történő lehűtés/fagyasztás, azaz sokkolás képes megőrizni az étel minőségét, eredeti ízét és élvezeti értékét. A sokkolók segítségével kezelt ételek a kiengedés, melegítés után is frissek és étvágygerjesztőek maradnak.
A kétirányú sokkoló esztétikus és tartós rozsdamentes külső és belső borítással (kivéve a berendezés alja kívülről), önzáródó ajtóval, digitális szabályzóval, ventilációs hűtéssel, állítható rozsdamentes lábakkal rendelkezik. Az energiatakarékos működést a kiváló (60 mm) szigetelés és az önzáródó ajtó biztosítja. Kapacitás: 10x GN 1/1 vagy 10x 600x400. Alapfelszereltség: tálcatartó sínek, maghőmérő szonda.
Sokkolókapacitás 25 kg.
A készülék alkalmas halak, húsok, péksütemények lehűtésére/fagyasztására.
A sokkoló digitális szabályozóval van ellátva.
TERMÉKJELLEMZŐK:
- Külső méretek: 750 x 740 x 1300/1320 mm
- Teljesítmény: 1490 W
- Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
- Hűtési idő: (+43°C, 65% Rh) +70 ... +3 90 percen belül
- Hűtési idő: (+43°C, 65% Rh) +70 ... -18 270 percen belül
- Befogadó kapacitás: 10x GN 1/1 / 10x 600x400
- Belső méret: 610x410x760 mm
- Nettó súly: 112 kg
- Szint távolság: 70 mm
- Sokkoló kapacitás: 20 kg/ciklus (hűtés)
- Sokkoló kapacitás: 15 kg/ciklus (fagyasztás)